SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Aynı oyuncu grubuyla devam ediyoruz... Ders çıkaracağız

Abdullah Avcı: Aynı oyuncu grubuyla devam ediyoruz... Ders çıkaracağız

08 Mart 2021 Pazartesi - 19:03




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı 3-1 kaybettikleri Alanyaspor maçını değerlendirdi. Gole kadar dengeli bir oyun olduğunu belirten Avcı, "Tam oyunu bir kez daha dengeledik, bir daha gol yedik. Planların dışına çıkınca dağılmaya başladık. Yenilmeyi hak etmedik ama yapacak bir şey yok. Ligin en iyi organize olan takımına karşı oynadık, bazen böyle kayıplar yaşanır. Aynı futbolcu grubuyla devam edeceğiz ve bu mağlubiyetten ders çıkaracağız." dedi.





Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Oyun gole kadar dengeliydi aslında. Bazen bekledik bazen baskı yaptık. Tam oyunu bir kez daha dengeledik, bir daha gol yedik. Planların dışına çıkınca dağılmaya başladık. Yenilmeyi hak etmedik ama yapacak bir şey yok. Ligin en iyi organize olan takımına karşı oynadık, bazen böyle kayıplar yaşanır. Geldiğim günden beri kazanmak üzerine oynuyoruz. Aynı futbolcu grubuyla devam edeceğiz ve bu mağlubiyetten ders çıkaracağız. Rakibimizi tebrik ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap