SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı açıkladı! Trabzonspor kaç transfer yapacak?

Abdullah Avcı açıkladı! Trabzonspor kaç transfer yapacak?

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 07:29




Trabzonspor’un Süper Kupa’da Sivasspor ile karşılaşacağı kritik maç öncesi Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.





Abdullah Avcı açıklamalarında, ‘’Bütün şehir çok güzel duygular yaşadık. Özellikle taraftarlarımız ile birlikte tarihte anılarda kalacak güzel hikayeler yazıldı. Taraftarlarımız tüm dünyaya kutlamaları izletti. Onlara teşekkür ediyoruz. Dün dünde kaldı. Yarış devam ediyor. Yeni bir hikaye yazmak için daha fazla çalışıp organize olmak gerekiyor. Amacımız dünden daha iyisini yapmaya çalışmak. Transferlerimiz iki senedir %95’i bitmiş vaziyette. Belki bir belki iki transfer yapacağız. Yoğun şekilde çalışmalar devam ediyor. Süper Kupa’yı kazanarak lige yüksek enerji ile başlamak istiyoruz. Trabzonspor adına çok önemli bir kupa, umarız karşılığını alırız. Ciddi şekilde hazırlandık. Sivasspor'a da başarılar diliyoruz''

Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde teknik direktörler Abdullah Avcı ve Rıza Çalımbay, ortak basın toplantısı düzenledi. İşte iki çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkanlar:

ABDULLAH AVCI'NIN AÇIKLAMALARI

"SÜPER KUPA SON DERECE ÖNEMLİ"

"Kupanın olduğu her yerde heyecan vardır. Yeni sezon öncesinde yeni bir hikaye yazmak ve yüksek enerjiyle sezona başlayabilmek için Trabzonspor adına Süper Kupa son derece önemlidir."

"YENİ BİR HİKAYEYE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"


"Bütün şehir çok güzel duygular yaşadık. Güzel hikayeler yazıldı. Taraftarımızın kutlamalarına tüm dünya şahit oldu. Onlara teşekkür ediyoruz. Dün, dünde kaldı. Bugün yeni bir hikayeye başlamak istiyoruz."

RIZA ÇALIMBAY'IN AÇIKLAMALARI

"MUTLAKA TRANSFER YAPMALIYIZ"

Hem Bolu'da, hem Avusturya'da iyi şekilde çalıştık. Çalışma açısından mükemmeldi. Tek düşüncemiz kupayı kazanmak. Başka bir düşüncemiz yok. Karşımızdaki takım da çok iyi bir takım, ligin şampiyonu. Tek sıkıntımız transferlerimiz yetişmedi. Bizim mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Giden arkadaşlarımızın yerine takviyeler yapmamız gerekiyor, çalışmalar sürüyor.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap