SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: 83 puan bizi şampiyon yapar

Abdullah Avcı: 83 puan bizi şampiyon yapar

Karadeniz Özel

10 Şubat 2021 Çarşamba - 16:01




Trabzonspor’un başına geldikten sonra inanılmaz bir performans gösteren Avcı ve ekibini, zirve ile puan farkının 6’ya inmesi daha da iştahlandırdı.





FIRTINA’DA hesaplar artık şampiyonluk için yapılmaya başlandı. Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte inanılmaz bir başarı öyküsüne imza atan Bordo-Mavililer, 17’nci sıradan 4’üncü basamağa yükseldi. Malatyaspor karşısında elde edilen galibiyet ise Trabzonspor’u, zirvede 48’er puanla sıralanan İstanbul takımlarına iyice yaklaştırdı. Puanını 42 yapan Fırtına, lider Galatasaray ve aynı puanlı Beşiktaş ile Fenerbahçe’ye ‘Şampiyonlukta ben de varım” dedi.

Elbette bu Trabzonspor’u kesmiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi şimdilerde ellerinde kağıt kalem ligin kalan 17 haftasını tek tek analiz ediyor. Bu zorlu sınavlarda kaç puan alacağının hesaplarını yapıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, kurmaylarıyla yaptığı bu analizleri de yakın çevresiyle paylaşmaktan çekinmiyor.

17 haftalık periyotta ortada 51 puanın olduğunu dile getiren Abdullah Avcı’nın, “Şu anda 42 puana sahibiz. Kalan 17 haftada 41 puan elde edersek bu bizi mutlu sona ulaştırır. Her takım ciddi kayıplar yaşayacak ancak biz bunu 10 puanla sabitlersek diğer rakiplerimizin önüne geçeriz. Daha moralliyiz. Onlardan daha iyi
durumdayız” dediği öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN KALAN MAÇLARI

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap