SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: 6 ayda bu işi çözerim

Abdullah Avcı: 6 ayda bu işi çözerim

25 Kasım 2020 Çarşamba - 12:57




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın takıma oynatmak istediği sistemin oturması için 6 ay süre istediği öğrenildi.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı imza atmadan önce bir oyun sistemi kurması için en az 2 ay gibi süreye ihtiyacı olduğunu Başkan Ahmet Ağaoğlu ile paylaştı… bu yüzden Erzurumspor maçında alınan galibiyetin altın değerinde olduğunun altını çizdi.

Avcı, Ağaoğlu’na, ''Bir oyun şablonunun sahaya yansıtılabilmesi için en az 6 aylık sürece ihtiyaç vardır. Çünkü, oyuncuların zihinlerinde var olan alışkanlıkları bir çırpıda atıp, yenilerini yüklemek zordur. A takım düzeyindeki oyuncular için çok daha zor'' demişti.

Teknik adamlara verilen süreler bakımından Türkiye’nin 7 ay ortalama ile 40 ülke arasından 38’nci olduğuna dikkat çekti. Fransa ve İngiltere’de 24 ay, Almanya’da ise bu sürenin 22 ay olduğunu anlattı.

Oyunculara 10 gün içinde rakibe göre pek çok detay verebileceğini hatta bunların maçta uygulanmasının da söz konusu olduğunu söyleyen Avcı, “Ancak önemli olan bu durumun sürdürülebilir olmasıdır. Bu nedenle en  az 2 en fazla 6 aya ihtiyaç var. 6 aylık sürecin sonunda, iş  benim strateji bilgime ve liderliğime kalır. O dönemden sonra her türlü sorumluluk bana aittir” dedi.

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap