SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı 1.5 puanı geçerse tazminat almaya hak kazanacak

Abdullah Avcı 1.5 puanı geçerse tazminat almaya hak kazanacak

19 Kasım 2020 Perşembe - 19:36




Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, yeni sözleşmesinde de Beşiktaş'taki haklarını korudu.





Beşiktaş’tan alacağı tazminat hala soru işaretlerine neden olan Abdullah Avcı, benzer şartlarla Trabzonspor’un başına geçti.

Fotospor'da yer alan haber göre; Avcı, Beşiktaş’ta olduğu gibi 2.5 yıllık sözleşmesi bitmeden kovulursa tazminat almaya hak kazanacak. Ancak bir şartla. O da Avcı’nın Trabzonspor’dan zamanından önce ayrılması durumunda tazminat almaya ancak maç başına topladığı puanlar 1,5’u geçerse hak kazanacak. Salı günü yapılan basın toplantısında Avcı’ya tazminatla ilgili soru sorulmaması yerel basının ortak kararı olarak öne çıktı.

Basın toplantısında akıllara kalan o söz

Trabzonspor’un yeni teknik adamları yaptıkları ilk basın toplantılarında camianın hoşuna gidecek sözler ederler… daha önce Tolunay Kafkas’ın  “Ateş ile Barut yan yere geldi” demiş, Ünal Karaman da, “Kenan emice ile biz bu tesislerde bekçilik yaptık. Ben bu takımın mayasında hamurunda emeğinde varım” demişti.

Avcı ise; “Dingiz denize değil, Karadeniz’in dalgalı fırtınasına çıktım…” dedi. Trabzonsporlu taraftarların basın toplantısında en fazla akıllarında kalan söz oldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap