SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir'in temsilcisi konuştu: Eğer Trabzonspor

Abdülkadir'in temsilcisi konuştu: Eğer Trabzonspor

12 Ocak 2019 Cumartesi - 09:51




Trabzonspor altyapısından yetişen ve A takımın temel oyuncusu hâline gelerek, Avrupa'nın elit takımlarının gündeminde yer alan Abdülkadir Ömür için te





Ergezen, "Abdülkadir için başarının limiti yok. Biz onun potansiyelinin ne olduğunu, ve kendisini nerelere götürebileceğini biliyoruz. Bizim Abdülkadir ile ilgili kısa vadede hiçbir planımız yok. Şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından bir tanesi Trabzonspor ve Abdülkadir için transfer konuşmanın hiçbir anlamı yok. Şu anda sadece takımının şampiyonluk hedefine kanalize oldu. Başka hiçbir şey gündemde yok.

 

Sezon sonu transferi, koşullar oluşursa düşünürüz. Avrupa'nın en iyi takımlarının Abdülkadir'le ilgilendiği doğru. Ama bugünün konusu değil. Gündemimizde transfer yok. Türk futbolu adına oyuncudan beklenti çok yüksek. Abdülkadir'in transferi yaz döneminde gerçekleşirse, bu noktada belirleyici olacak tek şey Trabzonspor'un menfaatidir. Bunu bir numaraya yazarız. Bu dönem için görüşme teklifi gelse bile reddediyoruz. En büyük liglerin elit takımları ilgileniyor; ama şu anda görüşmeyeceğiz. Sezon sonunda Trabzonspor isterse görüşebiliriz" dedi.

 
"Burak çok iyi bir profesyoneldir"

Burak Yılmaz'ın da temsilcisi olan Necdet Ergezen, "Saha dışında söylenenlere kulağımızı kapattık. Mümkün olduğu kadar etkilenmedik. Burak'ın kariyerine baktığımızda ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu görüyoruz. Tartışmaya bile gerek yok. Burak çok iyi bir profesyoneldir. İşinin gereğini yapıyor ve Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum.

Radyospor
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap