SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir ve Yusuf'un menajerlik yetkileri Neymar'ın babasına verildi

Abdülkadir ve Yusuf'un menajerlik yetkileri Neymar'ın babasına verildi

Karadeniz Özel

09 Mayıs 2019 Perşembe - 11:06




Trabzonspor yönetimi, Avrupa’da bir çok dev takımın peşinde olduğu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili flaş bir karar aldı.





Karadeniz Gazete / Özel / Osman BAŞKIR // Bordo-mavili kurmaylar süper yeteneklerin Avrupa’da satış haklarını Neymar’ın babası Neymar Senior’a verdi

AVRUPA DEVLERİNE PAZARLAYACAK

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e Avrupa devlerinin ilgisi her geçen gün artarken, Trabzonspor yönetimi bu iki oyuncuyla ilgili önemli bir karara imza attı. Aldığımız bilgilere göre bordo-mavili kurmaylar, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in Avrupa’da menajerlik haklarını PSG’nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar’ın babası Neymar Senior’a verdi. Neymar’ın da menajerliğini yapan baba Senior, bundan sonra Yusuf ve Abdülkadir’i Avrupa ekiplerine pazarlayacak.

YUSUF 20 MİLYON EURO’DAN AŞAĞI OLMAZ

ÖTE yandan Fransız ekibi Lille’in Yusuf Yazıcı için 10 milyon Euro’luk teklifini az bulan başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, “Yusuf için ciddi iseler bize en az 20 milyon Euro’luk bir teklifle gelsinler” dediği öğrenildi. Ağaoğlu’nun , “Her iki oyuncumuz bizim kıymetlimiz. Öyle ucuz paralara kimseye vermeyiz. İkisini birlikte isteyen 40 milyon Euro’yu gözden çıkaracak. Zaten gitmelerini istemiyoruz. Kalsınlar bizim başarımızda pay sahibi olsunlar” dediği ifade edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap