SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir ve Yusuf’a teklif yok!

Abdülkadir ve Yusuf’a teklif yok!

Karadeniz Özel

11 Mayıs 2019 Cumartesi - 12:00




Trabzonspor'un iki yeteneği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, oynadıkları futbolla yalnız Türkiye’de değil Avrupa devlerinin de yakın takibinde.





// Mehmet KARAGÖZ // Özel Haber // Süper gençler için neredeyse her hafta önemli bir takımın scout ekibi geliyor ve izliyor. Birçoğunun raporlarının da olumlu olduğu biliniyor. Son günlerde Abdülkadir Ömür transfer haberlerinde Yusuf’u bir adım geçti. Özellikle İngiliz gazeteleri Süper Bücür için Ada’nın iki temsilcisi Liverpool ile Manchester United’ın yarıştığını yazdı.

Sun, Mirror ve ECHO’da çıkan haberlere göre; Manchester United’ın 20 milyon Sterlin önerdiği Abdülkadir Ömür’e Liverpool 18 milyon Sterlinlik teklif götürdü. Bu haberler gazetelerin manşetlerini süslerken son durumu öğrenmek için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu aradık. Camia ve taraftarın merak ettiği Yusuf ve Abdülkadir Ömür’e bu rakamlarla teklif yapıldı mı? Ünal Karaman ile ne zaman sözleşme imzalanacak? Sorularını sorduk.

İşte başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanıtları: “Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı için Manchester United ve Liverpool’dan gelen bir teklif yok. Basında çıkan 18 milyon Sterlin, 20 milyon sterlin haberleri yalan. Bu sezon ligin bitmesine 3 maç kaldı. Bizim öncelikli hedefimiz bu 3 maç. Sezon sonuna kadar transfer konularını kapattık. Ne benden ne de yönetimden bu konu ile ilgili bir şey duyamayacaksınız. Bizim öncelikli hedefimiz bu 3 maç. Çünkü 3 maçı kazandığımızda 3’üncü olacağız. Avrupa’ya doğrudan gideceğiz. Bu açıdan kritik maçlara çıkacağız. Aynı şekilde Ünal hocanın sözleşmesi konusunda da bir şey konuşmayacağım. Hocamız görevinin başında. Geri kalan 3 maça odaklandık...
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap