SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdulkadir savaşı çıktı!

Abdulkadir savaşı çıktı!

04 Haziran 2018 Pazartesi - 10:46




Avrupa takımlarının gözdesi olan yetenekli futbolcu için Tottenham ve Dortmund kapışıyor.





Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon iz bırakan oyuncuların başında gelen ve Avrupa kulüplerinin transferdeki gözdesi olan Abdülkadir Ömür için iki ünlü kulübün karşı karşıya geldiği öğrenildi. Uzun süredir yetenekli futbolcuyu izleten Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Mauricio Pochettino’nun genç yıldız adayını kadrosunda görmek istediği bilgisine ulaşıldı. İngiliz ekibinin yanı sıra Alman
ların ünlü kulübü Borussia Dortmund da bu transferde ısrarcı bir tutum sergiliyor. Genç oyuncuları bulup Avrupa futbolunun hizmetine sunmada önemli bir rol üstlenen Alman ekibi Abdülkadir Ömür’ü transfer etmeyi ciddi bir şekilde düşünüyor. Yetenekli oyuncu için 15 milyon euroluk bütçe ayıran Borussia Dortmund, Trabzonspor yönetimine resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Tottenham Hotspur’un 12 milyon poundluk teklifi ise masada dururken yönetimin Abdülkadir Ömür’ün transferine 25 milyon euro karşılığında onay verebileceği seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap