SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdulkadir Parmak vasatı aşamadı, maçın ardından yıkıldı

Abdulkadir Parmak vasatı aşamadı, maçın ardından yıkıldı

24 Eylül 2019 Salı - 09:52




Öğlen saatlerinde Trabzonspor ile olan sözleşmesini 2024’e kadar uzatan Abdulkadir Parmak, akşam Sivas karşısına çıktı. Ancak tecrübeli oyuncu performansıyla vasatı aşamadı, maçın ardından yıkıldı.





Geçtiğimiz günlerde genç kaleci Uğurcan Çakır’ın sözleşmesini 2025 yılına kadar yenileyen Karadeniz devi, bir diğer altyapı oyuncusu Abdulkadir Parmak’la da nikah tazeledi. 25 yaşındaki oyuncu ile 4+1 yıllık yeni sözleşme imzalayan Trabzonspor, Abdulkadir’e bu sezon 2.6 milyon TL verileceğini açıkladı. Fırtına ile yeni sözleşme imzalayan Abdulkadir de, “Hayalini kurduğum Trabzonspor’un formasını terletmenin mutluluğunu yaşıyorum. Daha çok başarılara imza atmak ve bu topraklara hizmet etmek için yönetimimizle sözleşmemi 2024 yılına kadar uzatmak konusunda anlaşmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu imzayı atmasının hemen ardından sahaya çıktı. Ancak tecrübeli oyuncu gösterdiği performansla vasatı aşamadı. Yıldız oyuncu sözleşmesinin uzatıldığı gün yaşadığı mağlubiyet sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap