SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdulkadir Parmak Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Abdulkadir Parmak Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

04 Ocak 2021 Pazartesi - 09:39




Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan Abdulkadir Parmak Açıklaması geldi.





Süper Lig’in 16. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Fatih Karagümrük maçı sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdulkadir Parmak ve transfer söylentileri üzerine yöneltilen bir soruya ise Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Abdulkadir Parmak bizim altyapımızdan yetişmiş. Keza Abdülkadir Ömür, Uğurcan ve diğerleri… Trabzon verimli bir toprak. Trabzon seyircisi, halkı içinden çıkanı bazen eleştirir ama herkesten daha çok sever. Şu an için bir şey yok. Abdulkadir Parmak bizim için değerli bir oyuncu. Şu an bir takım şeyler çıkıyor ama bunlardan bilgimiz yok. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Yöneticilerimiz de izleme komitemiz de biz de transfer konusuyla ilgili yoğun bir çalışma yapıyoruz. Trabzonspor’un eksiklerine göre net oyuncuya ihtiyacı var. Bu ihtiyacı yöneticilerimiz de biliyor biz de biliyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Kulübümüzün bütçesini ve ekonomisini doğru ayarlayarak doğru oyuncular üzerinden hareket edeceğiz. Hem kısa vadede, hem de önümüzdeki sene itibarıyla bu doğrultuda hareket edeceğiz. Bu sene dediğimiz gibi her maçı kazanmak için oynayacağız, yukarılara tırmanacağız ama önümüzdeki sene eksiklerimiz tamamlandığında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağımızı düşünüyorum. Transferde her mevkiye oyuncu bakıyoruz ama öncelik neresi derseniz orta sahada sayısal olarak eksiklerimiz var. Bugün üç oyuncu oynuyor, dördüncü oyuncu ile aramızda çok mesafe var. Kamil Ahmet giriyor dördüncü oyuncu olarak, sağ bek oynuyor, sol bek oynuyor, orta saha oynuyor. O yüzden orta sahada eksiklerimiz var önce oraya bakacağız” sözleriyle cevap verdi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap