SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Parmak sadece Avcı’ya değil Newton’a da aynısını yapmış

Abdülkadir Parmak sadece Avcı’ya değil Newton’a da aynısını yapmış

26 Nisan 2021 Pazartesi - 11:50




Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak'ın teknik direktör Abdullah Avcı’nın Galatasaray maçında son dakikalarda sahaya sürmek istediği ancak genç oyuncunun denileni yapmayarak ısınmaması ve tribüne çıkması üzerine kadro dışı kalmasının yankıları sürüyor. Parmak'ın ligin başında Eddie Newton'a da aynı protestoyu yaptığı ortaya çıktı.





Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak, Abdullah Avcı’nın verdiği rapor doğrultusunda Trabzonspor yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldı… Avcı 2-0 kazanılan Karagümrük maçından sonra, “özellikle teknik adam olarak hem oyun organizasyonuna hem grup enerjisine son derece dikkat eden birisiyim. Forması için bir dakika bile olsa bütün gücüyle ve performansıyla oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim” diyerek Parmak’a dönüş kapısını kapattı.

NEWTON'A DA AYNISINI YAPMIŞ

Parmak ligin ilk yarısında da kamp kadrosuna dahil edilip Gaziantep’e götürülmesine rağmen teknik direktör Eddie Newton maç kadrosuna alınmamıştı. O dönemde ortaya atılan iddialar Parmak ile teknik direktör Newton’ın 11’le ilgili tartışma yaşadığı yönünde oldu. Parmak’ın Newton’ı takımı Baker’la beraber yapmakla suçladığı, İngiliz teknik adamın ise öngörüsüne inandığı oyunculardan fikir almasının normal olduğu cevabını verdiği daha sonra da Parmak’ın kadro dışı kaldığı dedikodusu yayıldı.

Fotospor

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap