SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdulkadir Parmak, Beşiktaş'a mı gidiyor?

Abdulkadir Parmak, Beşiktaş'a mı gidiyor?

07 Ocak 2020 Salı - 14:26




Beşiktaş ile Trabzonspor hakkında sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı... Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldığı iddia edilen Abdulkadir Parmak ile ilgilendiği iddia edildi. Hatta iki kulüp arasında Abdulkadir Parmak - Oğuzhan Özyakup takasının gündeme geldiği bildirildi.





Trabzonspor'da önce kendisini 24 yaşında Türk futboluna kazandıran Ünal Karaman’ın ayrılması, ardından da Badou Ndiaye’nin yerine transfer edilmesiyle hayal kırıklığı yaşadığı iddia edilen Abdulkadir Parmak’ın temsilcisi Burak Denizli’nin, Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yapması kafaları karıştırdı.

Oğuzhan Özyakup ile takas mı edilecek?

Bir süredir Oğuzhan Özyakup’un Trabzonspor’a gideceğinin iddia edildiği ortamda, bu kez de Oğuzhan Özyakup ile Abdulkadir Parmak takasının gerçekleşebileceği dedikoduları gündeme geldi.

Yakın zamanda iki kulüp arasında transfer hareketliliği var

Yakın zamanda transfer dönemlerinde iki kulüp arasında transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yakın zamanda Beşiktaş'tan Olcay Şahan, Trabzonspor'a transfer olurken, Burak Yılmaz ise Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu.


Trabzonspor'un en istikrarlılarından

Abdulkadir Parmak, ligin ilk yarısında Trabzonspor ile 24 maça çıktı. Abdulkadir Parmak bu maçlarda 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. (Fotospor)

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
12
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap