SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Parmak az kalsın Trabzonspor'dan ayrılıyordu...

Abdülkadir Parmak az kalsın Trabzonspor'dan ayrılıyordu...

16 Mayıs 2019 Perşembe - 20:16




Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Trabzonspor’da Onazi’nin sakatlığının ardından yıldızı parlayan Abdülkadir Parmak ile devre arasında anlaştıklarını açıkladı.





Sezon değerlendirmesi adına yaptığı basın toplantısında istifa edip etmeyeceği konusundaki durumu Uyanık, “Düşmanın attığı taş değil, dostun attığı gül yaralarmış adamı” ifadesiyle açıkladı. 

Başkan İsmail Uyanık, Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, sezonu değerlendirdi. Sezon öncesi ve şu anki kulübün durumunu değerlendiren Uyanık, görüşülen oyuncular, teknik direktörler ve istifa edeceği yönündeki iddialara yaklaşık 1,5 saat süren basın toplantısı ile cevap verdi. 

“Sezon başında Aykut Kocaman ile görüştük”  Sezon başında Aykut Kocaman gibi birçok tanınmış ve başarılı teknik direktör ile görüştüklerini açıklayan Başkan İsmail Uyanık, “Sezon başında Aykut Kocaman, Orhan Atik, Gigi Multescu ve İsmet Taşdemir ile görüştük. Devre arasında da Yalçın Koşukavak, İrfan Buz, Ertuğrul Sağlam ve Hamza Hamzaoğlu ile görüştük. Vizyonumuz, kendimize inancımız ve ekonomik durumumuz bunlarla masaya oturacak gücü bize vermişti. Futbolculardan da Abdülkadir Parmak gibi oyuncularla anlaştık ama Trabzonspor’un tahtası kapalı olduğu için transfer olmadı.   




Bazı futbolcular bu lige gelmek istemezken bazı futbolcular ile ise anlaşamadık. Ertuğrul Sağlam konusunda da biz bu sene farklı bir kurum yapısındayız. ‘Ertuğrul Hoca, biz açıktayız, dardayız, paramız da pulumuz da yok ve sana ihtiyacımız da var’ desek, yüzde 100 inanıyorum ki İsmail Uyanık – Ertuğrul Sağlam ilişkisinde Ertuğrul 1 dakika durmadan gelir, Samsunspor’da görev alırdı. Biz bir kurum olarak, onu ahde vefa değil de büyük bir projenin 3-5 yıllık parçası olarak olaya yaklaşmasını istedik. Profesyonel durumda rakamsal anlamda birbirimizi tatmin etmeyen bir durum ortaya çıktı ve anlaşamadık” dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap