SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Parmak 11'e dönüyor

Abdülkadir Parmak 11'e dönüyor

03 Mart 2021 Çarşamba - 13:13




Fenerbahçe derbisinde orta saha oyuncularının performansından memnun kalmayan Abdullah Avcı’nın Kasımpaşa karşısında mini bir rotasyona gitmesi bekleniyor. Deneyimli teknik adamın, tamamen iyileşen Abdulkadir Parmak’ı ilk 11’de düşündüğü öğrenildi.





Karadeniz Gazete // Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın yarın oynanacak Kasımpaşa maçında küçük çaplı bir rotasyona gideceği öğrenildi. Fenerbahçe derbisinde orta sahada görev yapan Berat, Flavio ve Bakasetas’ın performanslarını yeterli bulmayan tecrübeli çalıştırıcının Abdulkadir Parmak’ı ilk 11’de oynatmayı planladığı ifade edildi.

Avcı, tamamen iyileşen Parmak’ı, Brezilyalı orta saha Flavio’nun yerine sahaya sürmeyi planlıyor. İstanbul’da oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan 26 yaşındaki Abdulkadir Parmak, Denizlispor, Malatyaspor, G. Antep ve Başakşehir maçlarını kaçırmıştı. Tecrübeli isim Fenerbahçe derbisinde ise son 4 dakikada oyuna alınmıştı.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap