SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'ün menajerinden transfer sözleri

Abdülkadir Ömür'ün menajerinden transfer sözleri

05 Nisan 2020 Pazar - 17:33




Adı transfer haberleriyle sık sık gündeme gelen Abdülkadir Ömür, konusunda son noktayı oyuncunun menajeri koydu. Genç yıldızın sakatlık süreci hakkında yorumlarda bulunan menajer, transferin de şu anda söz konusu olmadığını belirtti.





Abdülkadir Ömür’ün menajeri Necdet Ergezen'den açıklamlar geldi. Ergezen, ‘’Gencecik bir futbolcunun bu kadar ümit vaat eden futbolcunun sakatlık geçirmesi çok iyi değildi. Ameliyatın ilk günü Almanya’daydık. Bazen düşünüyordum acaba tekrar dönebilecek mi diye? Kolay bir süreç değildi. Oyuncu psikolojisi açısından önemliydi. 20 yaşında gencecik bir insan kariyerin zirvesine doğru giderken böyle bir sakatlık geçiriyor. Yurtdışında hiç tanımadığı bir yerde ameliyat oluyor ve tedavi görüyor. Orada askeri eğitime tabi tutuldu’’ dedi. 

Abdülkadir Ömür’ün yeni performansı ile ilgili ise Ergezen, ‘’Abdülkadir’in geri dönmesi doğru zamanlamaydı. Onunla alakalı bir şey diyemiyorum ama her topu ayağına aldığında yüreğim hopluyor. İyileşti ama otomatikman takılıyoruz. Belki uzun süre sahada görmediğimiz için top ayağındayken ‘Allah korusun’ diyoruz. Şu anda aldığı süre bile fazla bana kalsa 5 dakika oynasa bile yeter’’ ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür’ün transfer süreci ile ilgili ise ‘’Soran var ama tedavi sürecinde soranlar da oldu. Artık şöyle bir durum var. 6 aydır sahada olmayan oyuncu. Geri dönüşü bekleniyor. Dünya futbolunda bambaşka geldi şu anda durum. Finansal olarak başka yere geldi. Kulüplerin kendi adına belirledikleri transfer stratejileri değişme noktasına geldi. Şu anda transfer konuşmak çok yersiz. Transfer fiyatları düşecek, aynı kalacak veya yükselecek. Hiç belli olmayan bir durum var’’ şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap