SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'ün bonservis fiyatı belirledi

Abdülkadir Ömür'ün bonservis fiyatı belirledi

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:36




Trabzonspor'da gözler Avrupa'nın gözdeleri genç futbolcularda. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'dan sonra Abdülkadir Ömür için de en yüksek bonservis bedelini almak istiyor.





Trabzonspor, elindeki genç ve yetenekli futbolcuları Avrupa'ya satmaya hazırlanıyor. Uğurcan Çakır için 20 milyon euro artı yüzde 25’lik bir sonraki satış payı bekleyen Ahmet Ağaoğlu’nun aklı diğer bir yandan Abdülkadir Ömür’de… Şenol Güneş tarafından Euro 2020’ye götürülmesi beklenen genç oyuncu içinse turnuva sonu beklenecek.

Çünkü Ömür’ün fiyatı şu anda geçirdiği sık sakatlıklar yüzünen bonuslarla beraber ancak 12-13 milyon euro’yu buluyor. Ağaoğlu’na göre Ömür’ün fiyatı da aynen Uğurcan gibi en az 20 milyon euro. Bu rakamı bulmadan satılmasına izin vermeyecek.

Hedef ise Euro 2020. Eğer Ömür turnuvada beklentileri karşılarsa Ağaoğlu’na göre beklediği 20 milyon euro’yu Trabzonspor’a kazandırır. Chelsea’nin bonuslarla beraber 12-13 milyon euro’luk teklifi 20 milyon Euro’ya çıkabilir.

Ağaoğlu’nun bir başka planı ise Chelsea’nin Abdülkadir’i aldıktan sonra CSKA Moskova’ya kiralamak yerine  kendilerine vermesi. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında kendilerine destek olması. Ancak İngiliz kulübü Ömür’ü transfer eder etmez Avrupa’ya çıkararak dilini geliştirmesini ve farklı bir ortamda olmasını istiyor.

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap