SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'e yüzde 125 zam! İşte yeni maaşı

Abdülkadir Ömür'e yüzde 125 zam! İşte yeni maaşı

01 Ekim 2019 Salı - 17:56




Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve tedavisine devam edilen Abdülkadir Ömür, kendisine yatan maaş fazla olunca telefona sarıldı.





Trabzonspor yönetimi, daha geçen yıl Abdülkadir Ömür’ün maaşını 2 milyon 750 bin TL’ye yükseltmişti... Avrupa’nın devlerinin gözdesi haline gelen oyuncunun maaşının bir kez daha yükseltilmesi gündemde. Yönetim henüz genç oyuncuyla anlaşmadı.

Ancak kendisine bir jest yaparak, aylık ödemesini kendisine vermeyi düşündüğü 5.2 milyon TL üzerinden yaptı. Genç oyuncu, Almanya’ya tedavi olmaya giderken hesabına aylık maaşı olan 230 bin TL’nin yatmasını beklerken, kendisine 430 bin TL ödendi. Hatta Abdülkadir’in kulübün muhasebe departmanını arayarak ''bana fazla para yatırmışsınız...'' dediği de gelen bilgiler arasında. Ağaoğlu’nun daha sonra Abdülkadir’i aradığı ve bir aksilik olmadığını kendisine yeni bir sözleşme hazırladıklarını ve rakamın da bu olduğunu söylediği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
30
Sevdim
15
Beğenmedim
6
Üzgün
4
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap