SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'e 12 Milyon Euro

Abdülkadir Ömür'e 12 Milyon Euro

02 Ocak 2021 Cumartesi - 19:20




Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz’ın ardından Süper Bücür Abdülkadir Ömür de Fransa’ya yakın görünüyor. Saint Etienne Kulübü’nün Ömür için 12 milyon Euro’yu ödemeye hazır olduğu, Trabzonspor yönetimi gerekli izni verirse 21 yaşındaki genç oyuncunun ikinci yarıda Fransa’da boy göstereceği ifade edildi.





BU sezon Lille’in Trabzonspor’un eski yıldızları Yusuf Yazıcı ve Burak yılmaz ile Fransa Ligi’ni alt üst etmesi, bordo-mavili takımdaki oyunculara ilgiyi daha da artırdı.

Fransa kaynaklı haberlere göre, Saint Etienne Kulübü, Fırtına’nın Süper Bücür lakaplı yıldızı Abdülkadir ömür için bir hayli ısrarlı.

21 yaşındaki genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Saint Etienne yönetiminin 12 milyon Euro’yu bulan bir rakamı gözden çıkardığı öğrenildi.  

Ömür’ün Fransa’ya gitmeye çok istekli olduğu belirtilirken, bordo-mavili yönetimin 12 milyon Euro’luk teklifi nasıl değerlendireceği ise merak konusu oldu. 

Beğendim
22
Sevdim
4
Beğenmedim
10
Üzgün
4
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap