SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'de son durum! Almanya'ya gidiyor...

Abdülkadir Ömür'de son durum! Almanya'ya gidiyor...

12 Kasım 2019 Salı - 11:08




Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür tedavisi için Almanya'ya gidecek





Trabzonspor'da sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Abdülkadir Ömür, yeniden Almanya'ya gidecek.

Almanya'da menisküs ameliyatı geçiren genç yıldız 9 Aralık'ta Berlin'e gidecek. Burada 1 ay kalacak olan Abdülkadir rehabilite süreci geçirecek.

SÜREÇ NEDEN BU KADAR UZUN?

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven Abdülkadir Ömür'ün sahalara dönüş sürecinin neden bu kadar uzun olduğu sorusuna da yanıt verdi. Güven " Abdulkadir Ömür’ün menisküsü tamire müsait olduğu için bu ameliyat yapıldı, daha ağır menisküsü olduğu için değil. Tamir ameliyatı olan 2 ay ayağının üzerine basmayacak. 1 ay hafif yürüyüşler yapacak. Sonra bir ay daha diye bu süreç böyle sürüyor. Bir taraftan baktığınızda takım kazanıyor, diğer taraftan baktığınızda futbolcu kazanıyor. Daha uzun futbolculuk hayatı oluyor. Ameliyata müsait olunca o şekilde bir yol izledik." şeklinde konuştu. (haber61)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap