SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'de müjde! Yerini kim dolduracak?

Abdülkadir Ömür'de müjde! Yerini kim dolduracak?

10 Eylül 2019 Salı - 12:11




Trabzonspor'da talihsiz bir sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür'den müjde geldi. Bu arada Abdülkadir'in yokluğunda sağ kanatta Donis Avdijaj şans bulacak.





Abdülkadir Ömür’ün ameliyat olacağı ve 4-6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı iddia edilmişti… gelen bilgiler ise Abdülkadir’in dizinde menisküs yırtığı olduğu ama kulüp doktorunun zamanında yırtığı tespit edemediği için sakatlığının bu hale geldiği bildirildi. Bordo-mavili yönetim, bu yüzden kulüp doktorunun görevine son verirken, Abdülkadir’in ameliyat olmasından sonra en fazla 4-6 hafta içinde sahalara dönebileceği gelen bilgiler arasında.

ABDÜLKADİR’İN BOŞLUĞUNU DONIS DOLDURACAK

Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın sakatlıklarının ardından Trabzonspor’da gözler Donis Avdijaj’a çevrildi. Son oynanan Fenerbahçe maçında 11’de sahaya çıkan 23 yaşındaki oyuncu golün asistini yapan isimdi. Ünal Karaman’ın da çok güvendiği Avdijaj’a Abdülkadir’in boşluğunda şans vereceği bildirildi.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap