SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür’de Gomis şüphesi!

Abdülkadir Ömür’de Gomis şüphesi!

08 Temmuz 2018 Pazar - 19:35




Felaket tellalcisi değiliz ancak bu iddianın ciddi şekilde araştırılması şart!





Abdülkadir Ömür.. Trabzonspor’un ve Türk futbolunun yükselen değeri.. Çok şeyler bekleniyor genç yıldızdan..

Ancak bir iddia var ki can sıkacak türden.. Deniliyor ki, ‘Abdülkadir’in kalbiyle sorunu var. Zaman zaman bayılması bu yüzden..”

CANA YAKIN, SEVECEN

SAĞLIKTAN öte bir şey yok elbet. Hele gözbebeğimiz çocuklarımız bizim için her şeyin ötesinde. Onların eline bir kıymık batsa yüreğimiz cız eder. Abdülkadir Ömür Trabzonspor ve Milli Takım’ın yükselen değeri. Her geçen günde üzerine koyarak yükseliyor. Beyefendi, cana yakın ve bir o kadar da sevecen.

İSTEYENİ BİR HAYLİ FAZLA


BİR Karadenizli’nin tüm özelliklerini üzerinde taşıyor. Geçtiğimiz sezon öyle bir çıkış yakaladı ki peşinde sayısız Avrupa takımı var. İngiltere’den Manchester City, İspanya’dan Valencia ve Sevilla, Almanya’dan Wolfsburg, Abdülkadir Ömür’ü isteyen takımlardan sadece bir kaçı.

20 MİLYON EURO

ANCAK Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu çok değer verdiği Abdülkadir’i öyle küçük paralara göndermeye niyetli değil. Açık bir şekilde, “Abdülkadir ve Yusuf’u isteyen 20 milyon Euro ile kapımıza gelsin” diyor. Genç yıldızın gidişine karşı olan bir diğer isim teknik direktör Ünal Karaman.

‘KALBİNDE SORUNU VAR’ İDDİASI

ABDÜLKADİR adına her şeyin iyi gittiği bu günlerde bir iddia hem can sıktı, hem de dikkatleri yeniden Abdülkadir Ömür’ün üzerine çekti. İddia sahipleri geçmiş dönemlerde yaşananları örnek gösterip, “Abdülkadir’in dikkatli olması lazım. Kalbinde sorunu var. Daha minik takımda oynarken bu sıkıntıları yaşadı.


ERZURUM’DA TEDAVİ EDİLDİ

2003 yılında tedavi için Erzurum’a götürüldü. 2012 yılında da yine aynı sorunlar yüzünden tedavi edildi. Zaman zaman bayılması bu yüzden” diyor. Bununla da kalmıyorlar. Diyorlar ki, “Durumu tıpkı Galatasaraylı Gomis gibi. Bu bayılmalar futbol oynamasına engel değil. Ancak dikkat edilmesi gereken bir durum.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

YURT dışına transfer olduğunda bu söylediklerimiz ortaya çıkacak. Temenni ediyoruz ki 19 yaşındaki göz bebeğimiz Abdülkadir bir daha bu sıkıntıları yaşamasın..” İddialar böyle. Elbet bu söylentiler için bir açıklama gelecek. Doğruluk payını ise yapılacak açıklamalardan sonra öğreneceğiz.

VAZOVAGAL SENKOP NEDİR?


Galatasaraylı Gomis’in sık sık yaşadığı hastalığın adı tıp dilinde VAZOVAGAL SENKOP olarak adlandırılıyor. Trabzonspor’un genç yeteneği Abdülkadir Ömür için de aynı iddialar ortaya atılıyor. Ancak bunlar birer iddia. Peki VAZOVAGAL SENKOP nedir? Şimdi onu anlatalım: Senkop olarak da adlandırılan bayılma, beyne kan akışının azalmasından kaynaklanan ani ve kısa şuur kaybına verilen isimdir. Bu bayılmaya birçok farklı şey etki edebilir. Bunlar, düzensiz kalp atışı, nöbetler, panik atak veya anksiyete atakları, düşük kan şekeri, anemi ve sinir sisteminin tansiyonu düzenleyişindeki sorunlardır.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap