SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür, yeniden doğdu

Abdülkadir Ömür, yeniden doğdu

09 Kasım 2021 Salı - 11:12




Abdülkadir Ömür, eski günlerine döndü... Rize maçında çok güzel bir asist yapan, Beşiktaş deplasmanında da Hamsik'in pasında ağları havalandıran 22 yaşındaki yıldız, 2 aylık periyotta adeta küllerinden doğdu.





Öyle ki, 4. haftadaki Galatasaray maçında Abdülkadir'in yaşadıkları, kendisi adına dönüm noktası oldu. Hocası 37. dakikada oyundan alınca kulübede gözyaşlarına hakim olamayan Abdülkadir, o olaydan sonra pes etmedi, aksine daha çok çalıştı. Abdullah Avcı da arkasında durdu, hatta oyucusunun durumuyla ilgili profesyonellerden destek dahi aldı. Her fırsatta "Şampiyonluk gelecekse, Abdülkadir gibi futbolcularımızın katkısıyla gelecek" diyen Avcı, Galatasaray maçından sonraki 8 lig karşılaşmasının hepsinde öğrencisine forma verdi.

KİLİT OYUNCU

Göztepe deplasmanında 1-0'lık kritik galibiyette şık bir asiste imza atan Abdülkadir, Beşiktaş derbisinde ise ağları havalandırdı. Takımın en kilit oyuncularından biri haline geldi. 22 yaşındaki hücumcunun yeni hedefi; A Milli Takım'da da ilk 11'in vazgeçilmezi olmak.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap