SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür: Trabzonspor altyapısında forma giyen herkes burada şampiyon olmayı hayal eder

Abdülkadir Ömür: Trabzonspor altyapısında forma giyen herkes burada şampiyon olmayı hayal eder

12 Mart 2022 Cumartesi - 23:48




Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 mağlup etti.





Süper lig lideri Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdülkadir Ömür açıklamalarında ''Büyük hedefler ile yola çıktık. Şampiyonluk için geri sayıma başladık. Çok iyi bir serimiz ve ortamımız var. Geçen hafta kazanamadığımız için üzgündük ve bunu telafi etmek istedik. Herkes elinden geleni yaptı ve çok iyi oynadı. Bu takıma ilk profesyonel imzayı attığımda söylediğim gibi Trabzon’da yaşayan ve Trabzonspor altyapısında forma giyen herkes burada şampiyon olmayı hayal eder. Bizim için vazgeçilmez şey şampiyonluktur. Daha önce iki kupa kazandık ama şampiyonluk çok başka bir şey. Biz şampiyonluğu garantilesek bile tüm maçları kazanmak için çıkacağız. Benim için, Uğurcan ağabey için ve Ahmetcan için başka bir hikaye olacak. Altyapıdan çıkan oyuncular için ayrı bir hikaye olacak ve bu hikayeye adımızı yazdırmak istiyoruz. Transferde takip edenler olabilir ama sezon devam ediyor ve çift kupa kazanmak istiyoruz. Önceliğimiz sezonun bitmesi ve şampiyonluk kupasını kaldırmak olacak.'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap