SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür, takımla çalışmalara başladı

Abdülkadir Ömür, takımla çalışmalara başladı

07 Eylül 2018 Cuma - 19:23




Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.





Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman  yönetiminde yapılan antrenmanda, bordo-mavililer, 12 oyuncusundan yoksun çalıştı.
 
Antrenmana, Ümit Milli Takım'da yer alan Uğurcan Çakır ile ülkelerinin  milli takım kamplarında bulunan Ogenyi Onazi, Vahid Amiri, Majid Hosseini,  Esteban Alvarado, Filip Novak, Juraj Kucka ve Yusuf Yazıcı katılmadı.
 
Sakatlıkları süren Burak Yılmaz ile Jose Sosa salonda çalışırken Kamil  Ahmet Çörekçi ile Zargo Toure, takımdan ayrı koşu yaptı.
 
Abdülkadir takımla çalıştı, Nwakaeme geldi
 
Milli takım aday kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Abdülkadir  Ömür, koşuların ardından bu akşam takımın yaptığı çalışmaya katıldı.
 
Galatasaray maçından sonra izin alarak ülkesine giden Anthony Nwakaeme  deTrabzon'a gelerek takımla çalışmalara başladı.
 
Bordo-mavililer antrenmanda, koşunun ardından yarı sahada çift kale  maç yaptı.
 
Trabzonspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Aytemiz Alanyaspor  maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap