SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür ne zaman dönecek? Açıkladı

Abdülkadir Ömür ne zaman dönecek? Açıkladı

01 Aralık 2019 Pazar - 22:43




Trabzonspor'da sezon başında sakatlık yaşayarak uzun süre sahadan uzak kalmak zorunda kalan Abdülkadir Ömür , Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.





8 Aralık'ta Almanya'nın Berlin kentine gideceğini söyleyen Abdülkadir  "Yaklaşık 3 ay kadar oarada tedavi sürecim var. Mart ayında Trabzon'a tekrar döneceğim. Umarım o zaman oynamaya başlayabilirim. Takımımız gayet iyi gidiyor. Bugünde yenerek gidişatımızını sürdürmek istiyoruz. Bizim için çok önemli bir yıl. Allah nasip ederse büyük hayallerimiz var camia olarak. Ben de en yakın zamanda dönüp arkadaşlarıma katkıda bulunmak istiyorum.  Bugün inşallah yeneceğmizi düşünüyorum. Galatasaray'a genel olarak üstün bir performans sergiliyoruz. Ünal hocamız takımı çok iyi motive ediyor takımı. Onun ardından Pereira ve Sosa da konuşuyor. Ünal hocanın gazıyla beraber de bu maçı alırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. (Haber61)

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap