SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür gelecek sezon Nice formasını giyecek

Abdülkadir Ömür gelecek sezon Nice formasını giyecek

13 Nisan 2022 Çarşamba - 15:21




Yerli Messi için Fransa basınından bu iddialı haber geldi...





Abdullah Avcı ile yeniden kendini bulan Abdülkadir Ömür, Avrupa takımlarının ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Ara transfer döneminde adı Sporting Lizbon ile geçen 22 yaşındaki genç yıldıza bu kez Fransa Lig1 takımlarından Nice talip oldu. Fransız medyası manşetlere taşıdığı haberde, “Trabzonspor’un Messi’si Abdülkadir Ömür sezon sonunda Nice’e gidecek. Bu transfer yüzde 99 sona erdi” iddiasında bulundu.

FIRTINA’NIN ele avuca sığmaz ismi Abdülkadir Ömür, Avrupa takımlarının ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Ara transfer döneminde adı sıkça Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile anılan 22 yaşında oyuncu izin bu kez Fransa’dan iddialı bir haber geldi. Fransız basınında yer alan haberlere göre Abdülkadir Ömür, sezon bitiminde Lig1’e transfer olacak. Yapılan haberlerde, “Trabzonspor’un Messi’si Abdülkadir Ömür sezon sonunda Nice’e gidecek. Bu transfer yüzde 99 sona erdi” denildi. Bu sezon ligde 28 maça çıkan Ömür, Trabzonspor’a 7 gol 2 asistlik katkı sağladı. Hatırlanacağı gibi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım, hata yaptım” açıklamasında bulunmuştu.

Beğendim
23
Sevdim
7
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap