SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir; 'Kimseyle sorunum yok sakatlık beni fr

Abdülkadir; 'Kimseyle sorunum yok sakatlık beni fr

05 Şubat 2019 Salı - 16:33




Son haftalarda keyifsiz hali ve asık suratı nedeniyle eleştirilen Trabzonspor’un genç yıldızı, bunun sakatlığından kaynaklandığını söyledi ve ekledi:





KARADENİZ ÖZEL // LİGİN ikinci yasında beklentilerin uzağında kalan Abdülkadir Ömür, antrenmanlarda keyifsiz ve asık suratlı olması nedeniyle bir hayli eleştiri almıştı. Karadeniz’den Osman Başkır’a konuşan Abdülkadir Ömür, bunun nedenini şu sözlerle açıkladı: “Balıkesirspor ile oynanan kupa maçından önce arka adalemde sertlik hissettim. Ancak yine de sahaya çıkıp oynadım. Ağrılarım arttığı için form düşüklüğü yaşadım.

TEKRAR ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİM

BUNUN verdiği moral bozukluğuyla birkaç gün canım bir hayli sıkıldı. Ancak şimdi kendimi toparladım. Şu anda eski formumu yakalamak üzereyim. Bundan sonra herkes alışık olduğu Abdülkadir’i sahada görecek. Tek düşüncem sakatlıktan uzak bir sezon geçirip Trabzonspor formasını en iyi şekilde temsil etmek. Ankaragücü maçında yaptığım asistle gelen gol beni mutlu etti.

HAMİ ABİYİ ÖRNEK ALIYORUM

ŞİMDİ önce kupa maçını, ardından ise Galatasaray ile oynayacağımız zorlu derbiyi düşünüyoruz. Amacımız her iki kulvarda da kazanıp bizi sevenleri mutlu etmek. Avrupa’da oynamayı her futbolcu gibi ben de istiyorum. Ancak önce Trabzonspor’u takım arkadaşlarımla birlikte hedeflediğimiz yere getireceğiz. Hami abi bu takımın altyapısından yetişti. En fazla forma giyen isim oldu. Sonra Schalke’ye gitti.


BURASI BANA HUZUR VERİYOR

BENİM amacım da onun yolundan gitmek. Önemli takımlardan teklif aldığım doğru. Bunlarla ilgili kararı büyüklerim verecek. Elbette Avrupa’da önemli bir kulüpte oynamam herkesi mutlu eder. Başkanımız da her seferinde buna vurgu yapıyor. Önemli olan, Trabzonspor’dan ayrılırken kulübe yapacağım katkı. Zaman buldukça köyüme gidiyorum. Oradaki doğal ortam beni rahatlatıyor. Burada hem stres atıyorum hem de kafamı dinliyorum. Köy ortamı bana huzur veriyor.”

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap