SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir İçin geldiler!

Abdülkadir İçin geldiler!

03 Kasım 2018 Cumartesi - 12:14




Benfica’ya transferi son anda yatan Abdülkadir Ömür için bu kez Bundesliga ekibi Werder Bremen İstanbul’a geldi. Kapıyı 16 milyon Euro’dan açan Bremen





GÖRÜŞME YAPILDI

TRABZONSPOR’UN altyapısından yetişen ve birçok Avrupa takımını peşine takan Abdülkadir Ömür için devre arası öncesi hareketli günler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde Benfica’nın denklerine katmakiçin çok uğraştığı ancak alamadığı Abdülkadir’e bu kez Almanya’dan görücüler geldi. Bundesliga’nın dev kulübü Werder Bremen’in menajerleri dün genç yıldız için Trabzonspor’un kapısını çaldı.

TEKLİF 18 MİLYON EURO

ALMANYA’DAN gelen menajerler bu transfer görüşmesi için Trabzonspor başkan yardımcısı Mehmet Yiğit Alp ile dün ofisinde bir görüşme yaptı. Menajerlerin Abdülkadir için ilk teklifini 15 Milyon Euro olarak yaptığı öğrenildi. Daha sonra ise bu rakamın 18 milyon Euro’ya çıktığı ayrıca Werder Bremenli yetkililerin bir sonraki satıştan yüzde 15 pay önerisinde bulunduğu ifade edildi.

ISRAR EDİYORLAR


ALDIĞIMIZ bilgilere göre daha önce Abdülkadir Ömür’ün fiyatını 25 milyon Euro olarak belirleyen Bordo-Mavililer, Alman yetkililere bu bedelde ısrarcı olduğunu bir kez daha yineledi. Ayıraca bir sonraki satıştan da yüzde 15 pay istendi. Yine bize gelen bilgilere göre genç yıldız için ısrarcı olan Bremen, rakamı 20 milyon Euro’ya kadar çıkarmaya ve bir sonraki satış için istenen yüzde 15’e de sıcak bakıyor.

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap