SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > A Spor yorumcusu Hıncal Uluç’tan şok iddia: Şampiyonluk Trabzon’dan alındı Başakşehir’e verildi

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç’tan şok iddia: Şampiyonluk Trabzon’dan alındı Başakşehir’e verildi

02 Ağustos 2020 Pazar - 14:56








SABAH gazetesi yazarı Hıncal Uluç, A Spor’da gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Ligin altının da üstünün de TFF tarafından dizayn edildiğini ileri süren Hıncal Uluç, “Şampiyonluk Trabzonspor’dan alındı, Başakşehir’e verildi. Trabzon’a da ‘Sen de kupayı aldın, sus’ dendi. Benim inançlarımı federasyon yıktı” dedi. Usta gazetece Hıncal Uluç’un açıklamaları şöyle:

“Ben ne ligde ne de kupada oynanmış tek bir maça inanmıyorum. Küme düşme kararı nasıl alındı? Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil dedi ki 'Süper Lig'deki kulüpler ve terfi eden iki takımla beraber 20 takımla ittifak ile aldık.' Ne diyor Ahmet Ağaoğlu; 'Ben bu kararın içinde yoktum. Benim gibi başka kulüp başkanları da var.'

Trabzon gibi başka takımlar da söz konusuysa ittifakla nasıl alınıyor bu karar? Demek ki Sepil'in açıklaması yalan. Bu ittifakın içinde olanlardan birisine, federasyon üyesi Hamit Altıntop'a soruyorum. Almanya'da Bayern Münih'te, İspanya'da Real Madrid'de oynamış futbolcusun. Böyle bir şey duydun mu hayatında?

İspanya, Almanya pandemi yaşamadı mı? Onlarda böyle küme düşme kaldırılması kararı var mı? Sen nasıl elini kaldırdın da ittifak kararına 'okey' dedin? Sepil'e inanmadığım gibi Nihat Özdemir'e de inanmıyorum! Beni Türkiye'de futbolun inandırıcı olduğuna kimse inandıramaz."

Beğendim
39
Sevdim
7
Beğenmedim
4
Üzgün
4
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap