SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 5 menajer başvurdu! Djaniny Semedo'ya Arap kancası

5 menajer başvurdu! Djaniny Semedo'ya Arap kancası

23 Haziran 2021 Çarşamba - 10:31




Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da transfer teklifi beklenen isimlerden Djaniny için yeni gelişmeler yaşanıyor. Fırtına'nın tecrübeli forveti için birçok menajer yetki belgesi almak amacıyla başvuru yaptı. Yönetim, “Teklifleri getirin, değerlendirelim” diyerek tok satıcı rolü oynadı.





Trabzonspor'da transfer teklifi beklenen oyunculardan Djaniny Semedo için bazı menajerlerin kulübe ulaştığı ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Menajerlerin deneyimli forvet için, "5 milyon Euro bonservis teklifi getirebiliriz" sözü verdiği öğrenilirken, yönetim gelecek teklifleri beklemeye başladı.

Menajerlerin Arap kulüplerinden Djaniny'ye büyük ilgi olduğunu Trabzonspor kulübüne bildirdiği kaydedildi. 30 yaşındaki forvet için yönetim kurulunun, "Gelen teklifleri değerlendirelim" görüşünde olduğu da bildirildi.

Rakam beklenen düzeyde olursa, 2023'e kadar kontratı bulunan Yeşil Burun Adalı futbolcu için teknik direktör Abdullah Avcı'ya da danışılarak nihai karar verilecek.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap