SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 4 koldan forvet taarruzu

4 koldan forvet taarruzu

Karadeniz Özel

26 Haziran 2019 Çarşamba - 17:49




Hugo Denizlispor’a gitti… Drmic elden kaçtı… Trabzonspor golcü transferinde 4 isme kilitlendi





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Listedeki isimlerle görüşmeler sürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın ilk tercihi Julio Tavares… 30 yaşında ve 1,87 boyunda olan Tavares’in kulübü Dijon ile 2 yıllık sözleşmesi var. Yönetim uygun bir bonservis bedeli karşılığında Julio Tavares ile anlaşmanın yollarını arıyor…

Listenin iki numarasında İsveçli golcü Marcus Berg bulunuyor. 32 yaşında olan ve geçtiğimiz sezonu Al Ain’de geçiren Berg’in bonservis bedelinin olmaması şansını yükseltiyor. Görüşülen bir başka isim ise 30 yaşındaki Kamerunlu forvet Benjamin Moukandjo.

Geride kalan sezonu Çin’de geçiren Moukandjo’nun da takımı ile sözleşmesi sona erdi. Yönetimin temas halinde olduğu diğer isim ise Hoffenheim’ın golcüsü Ada Szalai. 31 yaşındaki Szalai’deki tek sıkıntı Macar forvetin 2 sezonda yeterince süre alamaması…




TEK FORVET EKUBAN KALDI

TRABZONSPOR’DA yönetim golcü transferi için deyim yerindeyse taarruza geçti. Rodallega’nın gitmesiyle forvet hattında elinde yalnızca Ekuban kalan Bordo-Mavililer bu bölgeye mutlaka önemli bir ismi transfer etmek istiyor. Forvet transferi için yönetimin önünde uzunca bir liste var. Ancak bunların içinde şu an itibariyle 4 isim öne çıkıyor. Bunlar, Julio Tavares (30), Marcus Berg (32), Benjamin Moukandjo (30) ve Adam Szalai (31).




TAVARES İÇİN 900 BİN EURO

ALDIĞIMIZ duyumlara göre, teknik direktör Ünal Karaman’ın ilk tercihi Fransız ekibi Dijon’da forma giyen 30 yaşındaki Julio Tavares. Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan Tavares’in kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi var. Trabzonspor’un Tavares için Dijon’a 900 bin Euro’luk bir bonservis bedeli önerdiği ve yanıt beklediği öğrenildi. 32 yaşındaki Marcus Berg ve 30 yaşındaki Benjamin Moukandjo’nun ise bonservisleri elinde bulunuyor.

HEPSİ TECRÜBELİ FORVET




İSVEÇLİ Berg ve Kamerunlu Moukandjo’ya yalnızca maaş ödenecek. Bu oyuncularla ilgili şu an bilinen tek sıkıntı ödemeler konusu. Oyuncular önerilen rakamın yarısını peşin istiyor. Yönetim 4 taksitte ödeme planı sunuyor. Diğer golcü adayı ise Macaristan Milli Takımı’nın da gözdelerinden olan Adam Szalai. 31 yaşında olan ve bonservisi Hoffenheim’de bulunan Szalai, yeterince süre almadığı için Alman ekibinden ayrılmak istiyor. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap