SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 2’si bir arada...

2’si bir arada...

02 Temmuz 2018 Pazartesi - 10:50




Meksikalı stoper Diego Reyes için girişimleri sürdüren Trabzonspor’a aynı menajerden Edgar Le önerisi geldi.. Transfer gerçekleşirse bordo-mavili savu





LİLLE’DE FORMA GİYİYOR

TRABZONSPORLU taraftarların ilk kez gazetemizden öğrendiği Meksikalı stoper Diego Reyes için girişimler hız kesmeden sürüyor. Meksikalı stoperle ön görüşme yapan bordo-mavili yetkililerin bugün resmi teklifi yapması bekleniyor. Aldığımız bilgilere göre, Reyes’e 2-1 yıllık teklif yapılacak.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

MEKSİKALI Reyes’in Trabzonspor’dan yıllık 1 milyon 400 bin Euro istediği kaydedildi. Bordo-Mavililer ise 25 yaşındaki stopere 900 bin Euro vermeyi planlıyor. Bu arada Trabzonspor’a Reyes’i öneren menajerin Lille’de oynayan Edgar Le’yi de sunduğu ortaya çıktı. 24 yaşında olan Le, Fransa’nın Lille takımında oynuyor.

STOPER VE SAĞ BEK


PORTEKİZLİ olan Le, 1.82 boyunda ve çok atik. Hızı ile dikkat çeken genç oyuncu Portekiz Milli Takımı’nın geleceği olarak görülüyor. Edgar Le, stoper mevkinin yanı sıra sağ bek olarak da görev yapıyor. Le’nin Lille ile 2022’ye kadar sözleşmesi var. Le için 2 seçenek üzerinde duruluyor. Birinci seçenek, satın olma opsiyonlu kiralanması. Diğer seçenek ise bonservisi ile satın alınması.

Adı: Edgar Miguel Ié

Yaş: 24

Boyu: 1,82 m

Ülkesi: Portekiz


Mevki:       Defans - Stoper

Ayak: Sağ ayak

Takımı: Lille

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap