SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 25 milyon euro’luk yıldızı Trabzonspor’a önerdiler

25 milyon euro’luk yıldızı Trabzonspor’a önerdiler

03 Ocak 2021 Pazar - 11:35




Jose Sosa’nın boşluğunu dolduramadığı için orta sahada büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor’un önüne menajerler sürpriz bir isim getirdi… Marsilya’nın satış listesine koyduğu Kevin Strootman





Abdullah Avcı aslında ön libero (Mahmut Tekdemir) ve 10 numara transferiyle (Yunus Mallı) pek çok sorunun çözüleceğine inansa da Strootman gibi tecrübeli bir oyuncunun kadrolarına katılmasını pas yüzdelerini istediği seviyelere çekeceğine inanıyor.  

Strootman kısa süre önce Galatasaray’ın da gündemine gelirken Belçikalı oyuncu Fatih Terim tarafından reddedilmişti. Marsilya, Strootman için 6 milyon euro’luk bonservis bedeli belirlemiş, ancak alıcı çıkmadığı için rakamı düşürmüştü.

Bordo-mavili yönetimin Strootman’ın bedelsiz gelme durumu ortaya çıkması durumunda ilgilenilebileceğini menajerine ilettiği gelen bilgiler arasında. Marsilya, Belçikalı yıldızı transfer etmek için 25 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap