SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 24 yaşındaki Parmak mı? 33 yaşındaki Topal mı?

24 yaşındaki Parmak mı? 33 yaşındaki Topal mı?

Karadeniz Özel

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 10:13




Fener’in gönderdiği Mehmet Topal’ın adının Trabzonspor ile anılması tartışma yarattı...





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Mehmet Topal isminin gündeme getirilmesine tepki gösteren Bordo-Mavili taraftarlar, “33 yaşındaki birini alıp, 24 yaşındaki Abdülkadir Parmak’ı kulübeye oturtmak hangi akla hizmettir? Bu transfer politikası yanlış” dediler.

Fenerbahçe ile yolları ayıran Mehmet Topal birçok takımın transfer gündeminde. Bazı kesimler tecrübeli ön liberonun Trabzonspor’a alınması için yönetime baskı yapıyor. Ancak bu durum sosyal medyada Bordo-Mavili taraftarların tepkisini çekti. Mehmet Topal’ın iyi bir kariyere sahip olduğunu dile getiren Trabzonsporlu taraftarlar, “Bizim elimizde Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Abdülkadir Parmak var. Daha 24 yaşında. En az 10 yıl bizim formamızı giyer. Mehmet Topal ise 33 yaşında. Ununu elemiş, eleğini asmış. Kendi çocuğumuz varken, futbolunun sonuna gelmiş bir ismi almak akıl karı mı?” diyerek Mehmet Topal transferinin yanlış olduğunu dile getirdiler.
Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap