SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 2025 yılına kadar bizimle kal

2025 yılına kadar bizimle kal

21 Ekim 2019 Pazartesi - 16:46




Bordo-Mavili kurmaylar Arjantinli yıldız ile 29 Ekim’den sonra kontrat yenilemek için düğmeye bastı. Bu görüşmede ‘Tangocu’ya 3 öneri sunulacak





JOSE Ernesto Sosa, futbolda adeta ikinci baharını yaşıyor. Kariyerinin belki de en parlak günlerini yaşayan kaptan bu sezon Trabzonspor’un her şeyi. Gözü, kulağı, saha içindeki maestrosu, Ünal Karaman’ın en önemli yardımcısı. Bordo-Mavili kurmaylar bu denli önemli bir ismi uzun yıllar Trabzonspor’da bırakmak için düğmeye bastı. Yönetim Sosa ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hemen sonrasında masaya oturup şartları konuşacak.
 
2025 YILINA KADAR BURADA KAL

BİZE gelen bilgilere göre, Arjantinli’ye 3 seçenekli bir kontrat hazırlandı. 34 yaşındaki yıldız ismi ilk öneri olarak 2+1 yıllık yeni teklif sunulacak. Bu sezon Sosa’ya daha önce yapılan anlaşma gereği yıllık 3 milyon 240 bin Euro ödenecek. Sonraki yıllar için ise 2 milyon 200 bin Euro’luk teklif yapılacak. Yönetimin, kaptana sunacağı bir başka öneri ise “Sözleşme bitiminde teknik ekibimize katıl. Sportif Direktör ya da antrenör olarak kal. Uzun soluklu (2025 yılına kadar) bir kontrat yapalım” olacak.
 
TRABZON’DA ÇOK MUTLU

SOSA eğer 2 yıl sonra gitmek isterse bu kez bir başka teklif yapılacak. Tecrübeli yıldıza, “Arjantin’e dönmek konusunda kararlı isen, orada bizim temsilcimiz ol. Trabzonspor adına Güneş Amerika’da oyuncu izle” denilecek. Trabzonspor yönetimi her şartta Sosa’dan uzun yıllar faydalanmanın planlarını yapıyor. Tangocu yıldız da Trabzon’da mutlu olduğunu dile getiriyor.
 
BİR 90 DAKİKA DAHA OYNARIM

BU ARADA Gaziantep maçı sonrası soyunma odasında yaşanan bir diyalog herkesin dilinde. Teknik ekipten bir ismin, “Kaptan keşke seni çıkarsaydık. Çok yorulmuştun” sözlerine Sosa’nın, “Bir 90 dakika oynarım. Ne yorulması?” sözleriyle karşılık vermesi herkesi güldürdü. Bu sezon 8 lig maçına çıkan Sosa 2 gol 1 asist yaparken, tecrübeli isim Avrupa Ligi’nde de 6 karşılaşmada 1 gollük katkı sağladı. Sosa toplam bin 195 dakika sahada kaldı.

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap