SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 18 gol, 5 asistle Hollanda'yı kavuran Nasser El Kh

18 gol, 5 asistle Hollanda'yı kavuran Nasser El Kh

06 Ocak 2019 Pazar - 15:20




Onazi ve Jose Sosa'nın sakatlıkları ve Kucka'nın takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle orta sahaya alternatif bir isim arayan Trabzonspor, Nasser El Kha





Hollanda Eredivisie Ligi takımlarından ADO Den Haag takımının on numara bölgesinde forma giyen Nasser El Khayati'yi satmak istediği ve oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında Trabzonspor'un da olduğu bildirildi.

Hazırlık maçında Karaman izleyecek

Trabzonspor 8 Ocak Salı günü ADO Den Haag ile hazırlık maçı yapacak. Bu karşılaşmada Ünal Karaman'ın kendilerine karşı oynayacak Nasser El Khayati'yi gözlem altına alacağı öğrenildi. Scout ekibinin onay verdiği Nasser El Khayati konusunda son sözü Ünal Karaman söyleyecek.

Nasser El Khayati harikalar yarattı

Bu arada Nasser El Khayati, takımıyla sezonun ilk yarısında harikalar yarattı. Faslı on numara bu sezon takımıyla çıktığı 18 karşılaşmada 15 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi.


Nasser El Khayati kimdir?

29 yaşındaki Hollanda doğumlu Nasser El Khayati Leonidas, PSV ve Denbosch altyapılarında eğitim aldı. 2016'da 3. lig takımı Kozakken Boys'da oynarken İngiltere'ye Burton Albion takımına giden Nasser El Khayati oradan da QPR'a geçti. Daha sonra ise Ado Den Haag'a transfer olan Nasser El Khayati, kariyerindeki patlamayı bu takımda yaptı.

Orta sahanın her yerinde oynayan hücuma dönük oyuncu Nasser El Khayati'nin ADO Den Haag ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap