SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 17 takım bir! Trabzonspor bir! Hepsine karşı…

17 takım bir! Trabzonspor bir! Hepsine karşı…

02 Temmuz 2020 Perşembe - 21:12




Süper Lig 26 Temmuz’da tamamlanacak… yeni sezonun başlaması için hali hazırda 3 farklı fikir oluşmuş durumda. Bunlardan birincisi TFF’nin önerdiği 14 Ağustos. Diğeri Trabzonspor’un gündeme getirdiği 28 Ağustos. Diğeri ise Süper Lig’de yer alan 17 takımın uygun gördüğü 4 Eylül tarihi.





14 Ağustos’ta ısrar eden Türk Milli Takımı’nın teknik direktörü Şenol Güneş. Euro 2020’ye uygun olacak şekilde milli maç programını ancak bu şekilde programlayabildiğini söyledi.

28 Ağustos’ta ısrar eden Trabzonspor’un donesi ise “dur/kalk” olmasın. Futbolcular 26 Temmuz’dan, 9 Ağustos’a kadar tatilleri olsun. Sonra da yeni sezonun hazırlıklarına başlansın. Zaten 3 ay tatil yaptılar. Hepsi futbolu özledi.

4 Eylül’de ısrar eden kulüpler ise, 4 Ağustos’ta transfer başlayacak. 14 ya da 28 Ağustos’ta lig başlarsa pek çok transfer yapılacak. Oyuncular neredeyse hiç birbirleriyle çalışma imkanı bulamadan, lige başlayacaklar.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap