SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 1461’de çok geç kalınan operasyon!… Batırdı… Bitirdi… El çektirildi…

1461’de çok geç kalınan operasyon!… Batırdı… Bitirdi… El çektirildi…

Karadeniz Özel

30 Nisan 2019 Salı - 10:54




Trabzonspor’un ‘gelecek’ olarak gördüğü ‘Pilot’ takımı 1461 Trabzon, ligde kalması artık mucizelere bağlı.





Trabzonspor’un ‘gelecek’ olarak gördüğü ‘Pilot’ takımı 1461 Trabzon, ligde kalması artık mucizelere bağlı. Son hafta kazansa bile bu yetrili olmayacak. Pilot’un 3’üncü Lig’de kalabilmesi için rakiplerinin de kaybetmesi gerekecek. Camianın ‘düştü’ gözüyle baktığı 1461’de geç kalınan bir operasyon gerçekleşti. Kulübü batıran, takımı bitiren başkan görevden alındı…

1461 TRABZON’UN hali içler acısı…

Trabzonspor’un ‘geleceği’ olarak gördüğü ‘Pilot’ takımı 3’üncü Lig’de belki de bu hafta son maçına çıkacak. Deplasmanda Kocaelispor ile oynayacak olan 1461 Trabzon bu maçı kazansa bile düşme hattındaki diğer takımların alacağı sonuçlara göre, ya ligde kalacak ya da lige veda edecek. Bu sezon ehil olmayan ellere teslim edilen 1461 Trabzon, bunun sancısını belki de bir alt lige düşerek çekecek.




Son haftaya kadar bu duruma sessiz kalan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, geç kalınmış bir operasyon gerçekleştirdi. Aldığımız bilgilere göre 1461 Trabzon’un başkanı olarak görev yapan kişi, görevden el çektirildi. Hatta bu kişinin son 2 haftadır tesislere girişi bile yasaklandı. Aynı kişi için takım içinden de büyük tepkiler geldi. Aylardır ödemeleri yapılmayan 1461 takımı futbolcularının para için bu kişiye geldiği ancak, “Şimdi bunun zamanı değil. Önce takımı yukarılara taşıyın sonra karşıma gelin” dediği ifade edildi.

Bu gelişme sonrasında da futbolcuların başkanlık görevini üstlenen bu kişiye sert tepki gösterdikleri kaydedildi. Kulüp içinden önemli bir kişinin sözleri ise aslında yaşananların özeti gibiydi: Sezon başında yanlış teknik adamla başlanıldı. Oyuncular bu hocayı istemedi. O gitti ama tablo yine değişmedi. Düne kadar tesislerde yiyip içen, yatıp kalkan yöneticiler takım bu hale gelince ortadan kayboldu. Balık baştan kokar denir ya. Baş kötü olunca bu tablo yaşandı..




Haber: Erkan BAŞKIRAN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap