SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor zoru sever

Trabzonspor zoru sever

15 Nisan 2015 Çarşamba - 08:23




Sezon başında yaptığı iddialı transferlere rağmen beklentilerin altında kalan Trabzonspor, erken havlu attığı şampiyonluk yarışının ardından, Avrupa k





Bu hafta Galatasaray maçıyla birlikte başlayacak olan periyotta Bordo-Mavilileri zorlu maçlar bekliyor. Karadeniz ekibi, Galatasaray maçının ardından Gençlerbirliği ile deplasmanda ve Beşiktaş ile de sahasında gelecek sezonki kaderini belirlemede önemli iki maça daha çıkacak. Ligde son oynadığı maçta deplasmanda Torku Konyaspor'a mağlup olan Trabzonspor, zirveye yeniden ortak olma umutlarını da maç sonrası tamamen yitirmişti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde Trabzonspor geride kalırken, Avrupa kupalarına katılma şansını da tehlikeye sokmuştu. Bursaspor ve İstanbul Başakşehir 44 puan ile Trabzonspor'un 1 puan önünde olurken, bordo-mavililer ise 43 puanla kritik haftalara giriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap