SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor yine gülemedi

Trabzonspor yine gülemedi

01 Kasım 2015 Pazar - 10:05








Ligde zorlu günler geçiren Trabzonspor Medical Park İzmir’de lider Karşıyaka ile karşılaştı. Karşıyaka Arena Spor Salodnu’nda oynanan maçta ligin namağlup takımıyla galibiyeti olmayan takımlar karşılaştı. Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic ligin Yeşil-Kırmızılı takımını mağlup edip kötü gidişe dur diye hedeflediği maçta umduğunu gibi olmadı.

İlk periyota konuk takım temkinli ve isabetli atışlar ile başlamıştı. Bu periyotta fırtınanın uzaktan atışları isabetli olsa da Pınar Karşıyaka’nın 17-15 üstünlüğü ile kapandı. İkinci periyotta her iki takımda savunmaya daha çok önem verince skora kısır oldu. Ev sahibi ilk yarı serbest atışların neredeyse tamamını kaçırınca ilk yarı 29-28 Pınar Karşıyaka’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü periyotta Bordo-Mavililerin duraklama vakti olsa da Pınar Karşıyaka’da rakibine ayak uydurdu.

Son periyoda 51-51 eşitlikle girildi. Son periyotta kılıçlar çekildi son kozlar oynanmaya başladı. Ev sahibi alışık olduğu oyunu bu müsabakada oynayamadı. Sanki Avrupa Kupası yorgunuydu. Ufuk Sarıca son periyotta takımına sert savunma yaptırınca sona doğru başarılı oldu.

Oyunun başında Stepanovic iki faul alınca hocasını onu kenarda tutarak oyunun sonuna sakladı. Stepanovic girince Trabzonspor Medical Park daha iyi oynamaya başladı. Ancak bu da yetmedi ve Trabzonspor Medical Park salondan 74-71 boynu bükük ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap