SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor teklifi yaptı!

Trabzonspor teklifi yaptı!

13 Temmuz 2017 Perşembe - 18:00




Macaristan kampının sonuna gelen Trabzonspor’da teknik adak Ersun Yanal’ın gözü kulağı Başkan Muharrem Usta’dan gelecek olan sevindirici haberlerde.





Bongonda ile Kamil Ahmet’ten sonra Juraj Kucka’yı renklerine bağlayan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ile sürekli telefonla görüşen teknik adam Ersun Yanal, çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Yanal, özellikle ikinci etap kamp dönemine yeni transferlerin yetişmesini bekliyor.

Abraham Hazır

Uzun süre Kucka transferinde zaman harcayan Trabzonspor, şimdi de Gary Medel ve Zlatko Junuzovic transferine takılı kaldı. Her iki oyuncu da yüksek ücret alma adına sürekli sorun çıkarıyor. Başkan Usta her iki oyuncudan gelecek olan cevabı beklerken alternatif isimler de hazırda tutuluyor. Trabzonspor, stoper mevkisi için Alman ekibi Eintracht Frankfurt’un 30 yaşındaki Arjantinli oyuncusu David Abraham’ı gündemine almıştı. Tecrübeli oyuncunun Trabzonspor’a gelebileceği belirtiliyor.

Sosa Umudu

10 numara pozisyonu için ise geçen yıl PSV’de kiralık olarak forma giyen Siem de Jong ile Milan’ın Arjantinli oyuncusu Jose Sosa gündemde. Başkan Muharrem Usta, Kucka transferi sırasında Jose Sosa’nın transferi için olumlu adımlar atmıştı. Sosa’nın Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Gary Medel ve junuzovic’ten gelecek olan cevaba göre Trabzonspor, transfere son şeklini verecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap