SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor, Tahkim'e gidiyor

Trabzonspor, Tahkim'e gidiyor

18 Mayıs 2012 Cuma - 15:06




Trabzonspor Kulübü, Burak Yılmaz ve Trabzonspor Teknik direktörünün aldığı cezalarla ilgili olarak Tahkim Kurulu'na gideceğini açıkladı.





Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), teknik direktör Trabzonspor Teknik direktörü ile golcü oyuncu Burak Yılmaz'a verdiği cezalarla ilgili Tahkim Kurulu'na gideceğini bildirdi. Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, ''Kulübümüz, Teknik Direktörümüz ve oyuncumuz Burak Yılmaz'a PFDK tarafından verilen cezalarla ilgili olarak Tahkim Kurulu'na gidecek. Buna göre, haksız bulduğumuz her iki cezayla ilgili başvuru da yasal süreci içerisinde gerçekleştirilecek'' ifadesine yer verildi. PFDK, Spor Toto Süper Final'de üçüncünün belirlendiği Beşiktaş-Trabzonspor maçına ilişkin kararında, bordo-mavili ekibin teknik direktörü , müsabakanın hakemine yönelik hareketi nedeniyle ''3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı'' getirmiş, Beşiktaşlı Alman orta saha oyuncusu Fabian Ernst'e yaptığı hareket nedeniyle devrenin bitiminde kırmızı kart gören Burak Yılmaz'ı da 3 resmi müsabakadan men etmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap