SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor stoperini buldu

Trabzonspor stoperini buldu

03 Temmuz 2015 Cuma - 00:15




Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın devreye girmesiyle kadro dışı bırakılan ve yarım devreyi Eskişehir’de geçiren Mustafa Yumlu affedildi.





Trabzonspor’da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasıyla birlikte yeni gelişmeler de beraberinde geldi. Karadeniz ekibinde geçen sezon ligin 7. haftasında 4-4 biten Gaziantep maçı sonrası kadro dışı bırakılan ve devre arasında Eskişehir’e kiralanan Mustafa Yumlu geri döndü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, her ne kadar “Benim olduğum dönemde forma giymeyecek” dese de araya giren Sportif Direktör Süleyman Hurma, buzları eritti ve oyuncuya af çıktı. Böylelikle savunma bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, Mustafa Yumlu’nun affedilmesiyle bu mevkideki önemli bir açığı kapatmış oldu. Uzun süren ayrılığın ardından yeniden Bordo-Mavili formaya kavuşan Mustafa Yumlu’nun oldukça mutlu olduğu ve kendisini güvenenleri mahcup etmeyeceğini söylediği belirtildi. Mustafa’nın, yakın çevresine “Yeniden doğmuş gibiyim. İnşallah her şey bundan sonra daha güzel olacak” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap