SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor ışığı gördü

Trabzonspor ışığı gördü

10 Mayıs 2016 Salı - 07:21




Yusuf Yazıcı önderliğindeki gençlerin Rize önündeki şovu Trabzon’da büyük heyecan yarattı.





Trabzonspor, sezonun patlamasını Çaykur Rizespor’a karşı 6 golle yaparken, o karşılaşmada gençlerin ortaya koyduğu performans hem yönetimi hem de taraftarı heyecanlandırdı. 2 gol 1 asist ile oynayan Yusuf Yazıcı başta olmak üzere birçok gence şans vermeye gayret gösteren teknik direktör Hami Mandıralı, 90 dakikanın ardından, “Kazanmak kadar bu kardeşlerimin iyi işler yapması da beni çok memnun ediyor. Genç oyuncuların bu camia için ne hissettirdiğini biliyorum. Elimden geldiğince şans vereceğim” ifadelerini kullandı.

‘Sahip çıkmamız şart’

Bordo-Mavili kulübün alt yapısının emanet edildiği Sadi Tekelioğlu da hem Yusuf’un hem de diğer yıldız adaylarının forma bulmasından ve bunu iyi değerlendirmesinden çok memnun. Trabzonspor’un her zaman kendi değerlerine ihtiyaç duyduğunu ve bunun ekstra katkı sağlayacağını belirten deneyimli futbol adamı, “Değerli genç kardeşlerimiz var. Zaten neredeyse tamamı alt yaş kategorilerinde milli takımlarda oynuyor. Deneyimsiz sayılmazlar. Tabi ki Trabzonspor seviyesinde ligde yarışmak için biraz daha morale ve desteğe ihtiyaçları var. Bunu sağladığımızda ne kadar değerli bir iş yaptığımızı anlayacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğdu Lisesi örneği

Galibiyete damgasını vuran Yusuf Yazıcı’nın da formasını giydiği, dünya şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi de Trabzonspor için özel bir model teşkil edecek. Yönetimin önümüzdeki dönemlerde bu ve benzeri yapıları daha fazla desteklemesi bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap