SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor revire döndü

Trabzonspor revire döndü

09 Şubat 2016 Salı - 08:07




Sakat olan Cardozo, Onur, Mustafa, Güray ve Ekici ile Aykut'a yenileri eklendi. Okay 6 hafta yok. Bosingwa ile Musa hastanelik oldu





Trabzonspor son haftalarda artan sakatlık ve hastalıklarla adeta revire döndü. Bordo-mavili takımda Akhisar maçı öncesi sakatlığı bulunan Cardozo, Onur, Mustafa, Güray ve Mehmet Ekici ile hasta olan Aykut Demir'e yenileri eklendi. Akhisar maçında sakatlanan Okay'ın adale zedelenmesinden dolayı 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu futbolcunun yanı sıra astım hastalığı bulunan Özer Hurmacı da henüz tam olarak iyileşemedi.

Güray'ın dönüşü de uzadı
Akhisar maçına futbolcu serum takviyesi ile çıktı. Yusuf Erdoğan, Musa ve Bosingwa'ya maçtan önce iki ünite serum takıldı. Bu futbolcuların da yine ağır grip geçirdiği ve salgının bulaşıcı olduğu için önüne geçilemediği ifade edildi. Dün sabah durumları ağırlaşan Musa ile Bosingwa'nın hastaneye kaldırıldığı ve serum verildiği belirtildi. İlk maçında sağ dirseği çıkan Güray'ın ise liflerinde ciddi hasar oluştuğu ve sahalara dönüşünün en az 1 hafta daha uzadığı vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap