SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor pes etmez!

Trabzonspor pes etmez!

17 Nisan 2016 Pazar - 11:05




Gençlerbirliği maçına odaklanan Trabzonspor’da teknik direktör Hami Mandıralı, önemli açıklamalar yaptı.





Son 5 maçta 10 puan toplayan Bordo-Mavililer, Başakşehir beraberliğiyle sarsıldı ama yıkılmadı. Ankara’daki Gençlerbirliği maçına odaklanan Trabzonspor’da teknik direktör Hami Mandıralı, önemli açıklamalar yaptı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, “İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Elimizdeki imkanları olabildiğince kullanmaya uğraşıyorum. Avrupa hedefinden kopmuş değiliz. Önümüzde 6 maç var. Hepsini kazanmak mümkün. Ama önceliğimiz 2’de 2 yapmak. Bunu başarmamız halinde tekrar iddialı duruma geliriz” ifadesini kullandı.

‘Kendileri için oynasınlar’

“Trabzonspor için her maç bir hedeftir” diyen Mandıralı, “Bu şehir, bu takım asla pes etmez. Hedefsiz kalmadık. Sadece benim açımdan değil, futbolcular için de her maç bir hedef. Oyuncular bir şeyleri başarmak istiyorsa, kendileri için de mücadele edecekler. Sonuçta yazın Fransa’da EURO 2016’da var. Orada yer almak adına herkes potansiyelinin üzerine çıkmalı” açıklamasında bulundu.

‘Sadece Beşiktaş’a yenildik’

Eksikler takıma döndükten sonra toparlanmaya başladıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, “Son 5 maçta kadro kurmakta çok zorlanmadık. Elimizdeki alternatifler çoğaldı. Bunun sonucunda da sadece 1 yenilgi aldık, o da ligin lideri Beşiktaş’a. Trabzonspor’un kesinlikle kaliteli bir kadrosu var. Sadece sakatların ve cezalı isimlerin çokluğu bizi sıkıntıya sokmuştu. Bunu atlattık. Dolayısıyla kalan 6 hafta öncesi oyuncularıma inanıyorum” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap