SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Medical Park'ta tedaviye alındı

Trabzonspor Medical Park'ta tedaviye alındı

28 Kasım 2016 Pazartesi - 09:00








Sevindirici haber Ersun hoca ve Onazi’de kayda değer bir hasar yok. Yenilmememize sevinsek de ben yine de doktorlar yönetimiyle başlamak isterim. Dinleyin beyler!  Trabzonspor’la anlaşmazlığa düşerseniz ki düştünüz, size oy veren, sizi siyasetten de kongre salonunda destekleyen siyasiler de umudunu kesmişken, şimdi kalkmış eski defterleri açmakla meşgulsünüz. Bilmiyor muydunuz, sizi zorla mı seçtiler? Oysa siz sadece bulunduğunuz durumu dikkate almakla sorumluyken yönetim olarak pek çok dikkatli konuları sürekli konuştuğunuz için herkesin de gözünden düştüğünüzden haberiniz yok. İşte Trabzonspor Gençlerbirliği maçı! Yine 'zamana ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var' mı diyeceksiniz? 'Yarınlar bizim' mi diyeceksiniz? Güvencin en güzeli kendinize güvenmek iken görünen odur ki siz kendinize de güvenmiyorsunuz. Doktorlar yönetimindeki Trabzonspor bir türlü takım olamıyorsa önünüzde iki seçenek vardır: Ya Trabzonspor’un kendi değerlerine sarılacaksınız ya da etrafınızdakilerin değersizliğine dayanacaksınız. Bu işin artık bahanesi kalmadı. Unutmayınız ki Trabzonspor’u severek yaşamak Trabzonspor adına en büyük meydan okumadır.

Futbolda bilgili, donanımlı bir yönetimseniz dinleyin beyler! Trabzonspor’da bilgi zenginlikten üstündür. Trabzonspor’da zenginliği siz korurken bilgi de sizi korur. Bu insanları siz sevk ettiğiniz için, işte Gençlerbirliği maçı, işte her gün misyonunu ucuza çevirdiğiniz Trabzonspor! Futbolda her şey var. On kişi kalan Gençlerbirliği’ni eğer yenemiyorsak demek ki daha çok işimiz var. Trabzonspor maçı dengede tutsa da bir türlü Ersun hocanın handikaplarından kurtulamamıştır. Trabzonspor’un etik değerlerinin sigortası şudur ki; takıma doktorlar yönetiminin dilini konuşanlar değil de aynı duyguları paylaşan, Trabzonspor’un geçmişini bir de geleceğinin tablosuna fırça atabilecek insanlar katması lazım. Onun için devre arası geliyor. Bırakın scout ekibinin, Ersun Yanal’ın yapacağı transferleri. Bir defa kandırıldınız, bir sonraki hatayı yapmayın. Gidin Ali Kemal Denizci’ye, gidin Köksal Mesci’ye, gidin İskender Günen’e... Onlar yurt içinde alınacak futbolcuları belirlesinler. Eğer siz hala menajerler dansına alışmışsanız orası farklı. İnanırım ki Trabzonspor’un doktorlar yönetiminin aklı bu üç Trabzonspor sevdalısının aklının zekatını vermez. Her geçen zaman Trabzonspor için önemlidir. Herkesi yok sayabilirsiniz, kendi mantığınızı öne çıkartabilirsiniz ama unutmayın ki birlikteliği, beraberliği Ali Kemal Denizci, Köksal Mesci ve de İskender Günen’in izleyip alacağı futbolcular sağlayacaktır. İşte bunu yok sayamazsını

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap