SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor maçı yine...

Trabzonspor maçı yine...

27 Ocak 2015 Salı - 18:51




Hacı Boydak Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, ligin ikinci yarısına deplasmanda Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek, iyi bir başlang





İkinci yarıya devre arasında verimli bir kamp geçirerek, başladıklarını vurgulayan Özdilek, şöyle devam etti: "15-20 gün içerisinde birçok şeyi değiştirmeye çalıştık. Oyuncu transferleri ve oyun anlayışını değiştirerek, daha iyi duruma geldik. İyi hazırlanarak, Karabük deplasmanına gittik ve çok ciddi eksiklerimize rağmen karşılaşmayı kazandık. Çok büyük bir iş mi yaptık? Sadece bir maç kazandık. Önümüzde daha 17 çok zorlu müsabaka var. Her maç çok önemli, her puan çok değerli. Geriden gelen bir takım olarak bu bilince sahibiz. İlk maçımızı başarıyla geride bıraktık. Amacımız daha iyi noktalara gelmek. Trabzonspor maçı yine çok zorlu geçecek. İçeride, dışarıda fark etmez belirleyici olan nokta biz olacağız. Trabzon'dan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap