SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor maçı için 50 bin lira prim!

Trabzonspor maçı için 50 bin lira prim!

22 Kasım 2016 Salı - 18:56




Dün akşam Trabzonspor karşısında çok önemli bir galibiyet alan Antalyaspor'da başkan Ali Öztürk, primi 50 bin liraya yükselttiğini açıkladı.





Dün deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenen Akdeniz ekibi, ligde son üç  haftada üç galibiyet alarak puanını 12'ye çıkarırken, puan cetvelinde de 11.  sıraya yükseldi.

 Karşılaşmanın ardından gece geç saatlerde aralarında yönetim kurulu  üyeleri, basın mensupları ve bir grup taraftarla Antalya'ya uçan kırmızı-beyazlı  oyuncular, galibiyetin coşkusuyla marşlar söyleyerek kulüp başkanı Ali Şafak  Öztürk lehine tezahürat yaptı.

 Futbolcu Mbilla ile başkan Öztürk karşılıklı dans ederken, diğer  futbolcular ve yöneticiler marşlarla galibiyeti kutladı.

 Başkan Öztürk, yaptığı konuşmada, takımın kötü oynamasına karşın, 3  puanı kazandığını söyledi. Büyük takımın kazanmasını bilmesi gerektiğini ifade eden Öztürk, "Biz de kazandık. Bu takım bugünkü galibiyetle Avni Aker Stadı'nı kapattı." diye konuştu.

 Öztürk, Trabzonspor maçı galibiyet primini de 50 bin liraya yükselttiklerini kaydetti.


 Öte yandan, Trabzonspor karşısında galibiyet golünü atan Chico,  kendisine daha önce "Gol attığın ilk maçtan sonra saçlarımı kazıtacağım." diye  söz veren tercüman Süleyman Sincar'ın saçını, futbolcu arkadaşlarıyla birlikte  uçakta kesti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap